Διαμονή πολλών αστέρων στην Κασσάνδρα

Διαμονή πολλών αστέρων στην Κασσάνδρα

Η Χαλκιδική αποτελεί έναν προορισμό διακοπών που προσελκύει μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών εντός όσο και εκτός Ελλάδας κάθε χρόνο. Καθεμία από τις τρείς χερσονήσους είναι γνωστές για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Φημίζονται για τις κρυστάλλινες παραλίες τους και την πλούσια βλάστηση. Ταυτόχρονα αποτελούν χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας με τα μοναστήρια της χερσονήσου του Άθω στο ανατολικό κομμάτι να αντιπροσωπεύουν τον θρησκευτικό προορισμό στην Ελλάδα.

Σμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση και ονειρεμένα ξενοδοχεία. Υπηρεσίες, δραστηριότητες και αισθητική απογειώνουν τις διακοπές σας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες: ιδιωτικά δείπνα στην παραλία, χαλαρωτικά spa, βίλες πάνω στο νερό, γκουρμέ εστιατόρια, ιδιωτικές μαρίνες, καζίνο, πολυτελή μαγαζιά και εστιατόρια.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία αλλά και Resorts της Χαλκιδικής. Χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας για να βρείτε το ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

 

IKOS OCEANIA 5*

Νέα Μουδανιά

Γνωστό για υπηρεσίες που προσφέρει, όπως ιδιωτική παραλία, πισίνα τύπου infinity και ανοιχτό γήπεδο τένις, το θέρετρο διαθέτει ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια. Διαθέτει επίσης σάουνα και τούρκικο χαμάμ. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν all-inclusive πρόγραμμα, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους. Το θέρετρο προσφέρει άνετα δωμάτια και υπηρεσίες ειδικά διαμορφωμένες για μικρές και μεγάλες οικογένειες, στις οποίες περιλαμβάνονται παιδική πισίνα και παιδότοπος. Όλα τα φωτεινά δωμάτια στο θέρετρο διαθέτουν ταινίες στο δωμάτιό σας, μίνι μπαρ και συσκευή για καφέ/τσάι. Επίσης προσφέρουν ασύρματο ίντερνετ στα δωμάτια, συσκευή αναπαραγωγής DVD και συσκευή αναπαραγωγής CD. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν παίρνοντας το ποτό τους στο μπαρ και να απολαύσουν σπεσιαλιτέ ιταλικής, γαλλικής και ασιατικής κουζίνας στο εστιατόριο του καταλύματος. Καθημερινά σερβίρεται πρωινό τύπου μπουφέ. Τοποθετημένο σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το “Δρόμοι Κρασιού Χαλκιδικής”, το θέρετρο διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ. Μερικές από τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στις γύρω περιοχές είναι: θαλάσσιο σκι, αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιες δραστηριότητες.

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5*

Νέα Ποτίδαια

Το Portes Lithos Luxury Resort απέχει 15 λεπτά με το αμάξι από: Chlóes Beach και Agjio Mama. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται ένα επιχειρηματικό κέντρο, υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων και ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Στους χώρους μας θα βρείτε δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο.Hotels.com

 

SANI DUNES 5*

Σάνη

Αυτό το κατάλυμα (Sani Dunes, Κασσάνδρα) βρίσκεται στην παραλία, 5 λεπτά με το αμάξι από: Blue Dream και Boúsoulas. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων, ρεσεψιόν όλο το 24ωρο και αποθήκευση αποσκευών. Το λεωφορειάκι για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο παρέχεται με επιπρόσθετη επιβάρυνση (διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο).Hotels.com

 

PORTO SANI VILLAGE  5*

Σάνη

Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Κασσάνδρα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Διαθέτει πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του θερέτρου περιλαμβάνουν γήπεδο τένις, σάουνα και τζακούζι. Το θέρετρο προσφέρει πολλούς τρόπους για να χαλαρώσετε, όπως εσωτερική πισίνα και κέντρο ομορφιάς. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Τα σύγχρονα και φινετσάτα δωμάτια του θερέτρου διαθέτουν συσκευή για καφέ/τσάι, ψυγείο και κουζινάκι. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή σε οικογένειες. Το πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ, ενώ μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά το δείπνο σας στο εστιατόριο Porto Sani Village. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

 

AEGEAN BLUE STUDIOS 4*

Άφυτος

Το κατάλυμα προσφέρει ανοιχτή εξωτερική πισίνα και τζακούζι, καθώς και παιδική πισίνα, κλιματιζόμενα διαμερίσματα 4 αστέρων και ένα κομψό εστιατόριο. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης συμπεριλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, οργάνωση εκδρομών και βιβλιοθήκη. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται κήπος, λεωφορείο από/προς αεροδρόμιο και εσωτερικό πάρκινγκ. Το κατάλυμα έχει 14 διαμερίσματα, ενώ διαθέτει μπανιέρα spa, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Το κουζινάκι περιλαμβάνει είδη κουζίνας και επιτρέπει στους επισκέπτες να ετοιμάζουν τα γεύματα και τα ποτά τους. Η επιχείρηση διαθέτει εστιατόριο και μπαρ δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το εστιατόριο που θα θέλατε να πάρετε πρωινό, τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας το φέρουν στο διαμέρισμά σας.

 

AEGEAN MELATHRON THALASSO & SPA HOTEL 5*

Καλλιθέα

Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Κασσάνδρα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όποιο χώρο του θερέτρου κι αν βρίσκεστε. Οι εγκαταστάσεις του θερέτρου συμπεριλαμβάνουν πισίνα με θαλασσινό νερό, παιδότοπο και ιδιωτική παραλία. Το θέρετρο προσφέρει άνετα δωμάτια και εγκαταστάσεις ειδικά διαμορφωμένες για μικρές και μεγάλες οικογένειες, στις οποίες περιλαμβάνονται παιδική χαρά και παιδική πισίνα. Το θέρετρο διαθέτει 255 μοντέρνα και ξεκούραστα δωμάτια με κλιματισμό. Κάθε μπάνιο διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, πετσέτες μπάνιου και ντουζιέρα. Το εστιατόριο Aegean Melathron σερβίρει τοπική κουζίνα και το beach bar διαθέτει σνακ και ποικιλία ποτών. Το πρωινό σερβίρεται σε καθημερινή βάση και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, αν επιθυμούν, να το πάρουν στο δωμάτιο τους. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών στο εξωτερικό μπαρ του θερέτρου, το οποίο βλέπει στην πισίνα. Η τοποθεσία του θερέτρου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ διατίθεται, ενώ μπορεί να κανονιστεί λεωφορείο από/προς αεροδρόμιο.

 

ELINOTEL APOLAMARE HANIOTIS 5*

Χανιώτη

Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Κασσάνδρα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Οι επισκέπτες του θερέτρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βουτιά στην ανοιχτή εξωτερική πισίνα, να αθληθούν στο fitness center ή να χαλαρώσουν με ένα ποτό στο μπαρ. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με κρατήσεις για εκδρομές και εισιτήρια. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται χρηματοκιβώτιο, all-inclusive πρόγραμμα και υπηρεσία δωματίου για περιορισμένο χρόνο. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του θερέτρου είναι πολυτελή και αρκετά ευήλια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ξενώνες με θέρμανση, μίνι μπαρ και τηλέφωνο. Το παραδοσιακό εστιατόριο του θερέτρου διαθέτει ένα υπέροχο εξωτερικό μπαλκόνι. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το που θα πάτε να πάρετε πρωινό, τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας το φέρουν στο δωμάτιό σας.

 

NAIAS BEACH HOTEL 3*

Χανιώτη

Όντας γνωστό για το ότι διαθέτει ιδιωτική παραλία, αυτή η επιχείρηση προσφέρει 3στερη διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Σε όλους τους χώρους της επιχείρησης υπάρχει δωρεάν WiFi ίντερνετ. Αυτή η επιχείρηση διαθέτει μια πληθώρα ανέσεων, όπως παιδική πισίνα, παιδική χαρά και πισίνα.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κράτηση για εκδρομές και εισιτήρια. Το κατάλυμα διαθέτει 65 με κλιματισμό διαμερίσματα. Κάθε μπάνιο περιέχει πιστολάκι μαλλιών. Η επιχείρηση διαθέτει εστιατόριο και μπαρ προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας. Καθημερινά σερβίρεται πρωινό (μπουφέ), το οποίο μπορείτε να απολαύσετε είτε στην τραπεζαρία είτε στο δωμάτιό σας.

 

ALIA PALACE 5*

Πευκοχώρι

Το ξενοδοχείο προσφέρει πισίνα και ανοιχτή εξωτερική πισίνα, καθώς και τζακούζι. Διαθέτει κέντρο άθλησης, τούρκικο χαμάμ και σάουνα. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό και διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ και ψυγείο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής DVD, τηλέφωνο και εμφιαλωμένο νερό. Το πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ, ενώ μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά το δείπνο σας στο εστιατόριο Alia Palace Hotel Πευκοχώρι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar του ξενοδοχείου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Translate »