Τοπικά καταστήματα – Jewellery Bekiaroudis

Τοπικά καταστήματα – Jewellery Bekiaroudis

Ένα από τα πιο φημισμένα χρυσοχοΐα της Χαλκιδικής βρίσκεται στο κέντρο του Πευκοχωρίου στην Κασσάνδρα, το κοσμηματοπωλείο του Κυρίου Δημήτρη.

Εξυπηρετεί το κοινό και το μακροχρόνιο πελατολόγιο του από το 1991 στο κέντρο ακριβώς του χωριού απέναντι σχεδόν από την κεντρική πλατεία πάνω στον κεντρικό δρόμο. Ως χρόνια πελάτες και εμείς και οι οικογένειες μας, αγοράζουμε συχνά κοσμήματα και χρυσαφικά για βαφτίσια, γάμους κ.α, από το συγκεκριμένο κατάστημα λόγο της άψογης χειροποίητης ποιότητας και του design των κοσμημάτων.

Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και πάντα επιλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή από τον κύριο Δημήτρη για τους πελάτες του. Είτε διαλέξετε ασήμι 925 είτε χρυσό κόσμημα 585 ή 750, η επένδυση που θα κάνετε θα έχει μια ανεξίτηλη αξία στον χρόνο.

Μπορείτε επίσης να δώσετε κάποιο κόσμημα σας ή το ρολόι σας στο κατάστημα αν αυτό χρίζει κάποιας επισκευής.

Το κατάστημα στο Πευκοχώρι λειτουργεί όλο τον χρόνο και κάθε μέρα από τις 9.30 μέχρι τις 15.00 και από τις 17.30 ως τις 24.00 το βράδυ.

Ο κύριος Δημήτρης και τα κορίτσια του θα χαρούν ιδιαίτερα να εξυπηρετήσουν και τις δικές σας ανάγκες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και άψογης ποιότητας.

Tel. : (+30) 23740 62034, Mobile: (+30) 6945444006, email: takisbek@gmail.com

Translate »