Παραλία Χρούσσο – Οι Μπαχάμες της Κασσάνδρας

Παραλία Χρούσσο – Οι Μπαχάμες της Κασσάνδρας

Ίσως μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κασσάνδρας είναι η παραλία του Χρούσσου ένα χλμ λίγο πριν από το χωριό Παλιούρι που βρίσκεται στο τέρμα σχεδόν της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Τα πιο φημισμένα σε ολόκληρη την Κασσάνδρα Beach Bars είναι το “Season” (πρώην Κουρσάρος), το “Cabana“, “Leuki Ammos” και ο “Navagos” βρίσκονται εκέι γύρο. Κάποια από τα beach bar έχουν έντονη ξένη και ελληνική μουσική και κάποια πιο χαλαρή μελωδική μουσική. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι, το ποτό ή  και το γεύμα σας από το πρωί ως το δειλινό, χαλαρώνοντας στα πεντακάθαρα νερά της ίσως πιο όμορφης περιοχής της Κασσάνδρας.

Θα πιστεύετε ότι κάνετε διακοπές στις εξωτικές Μπαχάμες, τόσο καθαρά και καταγάλανα είναι τα νερά της περιοχής. Γύρο γύρο από τους κολπίσκους, ένα πευκόφυτο τοπίο με θέα προς το νησάκι Κέλυφος και τα Σπαλαθρονήσια μαγεύουν την όλη ατμόσφαιρα.  Από την παραλία Χρούσσο όπως και από την παραλία του χωριού Πευκοχώρι, σαλπάρουν καθημερινά καραβάκια προς αυτά τα νησάκια της Σιθωνίας.

Θα βρείτε μια πληθώρα από πολυτελείς ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια από το Πευκοχώρι ως το Παλιούρι σε όλο το παραλιακό μέτωπο και μέσα στο χωριό. Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με πολλές ανέσεις είναι το Miraggio Thermal Spa Resort, το Kappa Resort, το Chrousso Village, το Porto Valitsa και το Terra Olivia.

Για όσους λατρεύουν το ψάρεμα και τις καταδύσεις, η περιοχή του Πόρτο Βαλίτσα είναι ιδανική περιοχή γι’ αυτά, λόγο της πλούσιας θαλάσσιας ζωής της.

Translate »