Παραλία Κύψα – μια όαση στην Σάνη

Παραλία Κύψα – μια όαση στην Σάνη

Ίσως κάποιοι να μην την έχουν ακουστά, αλλά η παραλία Κύψα είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κασσάνδρας. Η παραλία Κύψα βρίσκετε στην περιοχή του Σάνη. Για να φτάσετε εκεί πάρετε κανονικά τον δρόμο που οδηγεί από την Ποτίδαια προς το Σάνη και ακολουθήστε τις πινακίδες προς τα εκεί. Λίγο πριν φτάσετε στα 5αστερα ξενοδοχεία του Sani Resort, θα δείτε στα αριστερά σας μια πινακίδα που σας δείχνει τον δρόμο προς το Simantro. Η παραλία Κύψα βρίσκεται ακριβώς εκεί.

Μπορείτε είτε να την επισκεφτείτε ως ιδιώτες παραθεριστές ή να μείνετε στο 5στερο συγκρότημα του Simantro Resort απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και πολυτελές διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε απλά το παρακάτω link: SIMANTRO RESORT

Η παραλία Κύψα έχει πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και μια φαρδιά αμμώδες παραλία.  Περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο, κυρίως από πευκόδασος. Το τοπίο είναι τόσο μαγικό που θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό νησάκι στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η καλύτερη περίπτωση να απολαύσετε τα ρηχά και καθαρά νερά της, είναι να κάνετε διακοπές σε κάποια πολυτελής διαμονή στην περιοχή του Σάνη ή στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο Simantro Resort. Καλά μπανάκια!

Translate »