Πού να κάνω μόνος διακοπές στην Χαλκιδική

Πού να κάνω μόνος διακοπές στην Χαλκιδική

Βασικά πουθενά ίσως να μην βαρεθείτε να κάνετε διακοπές στην Χαλκιδική μόνοι σας, αλλά υπάρχουν διάφορα μέρη εκεί που η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, ειδικά αν είστε από αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν κόσμο. Υπάρχουν όμως και μέρη που είναι ήρεμα και μακριά από κοσμοπολίτικες περιοχές και ο ιδανικός προορισμός για εσάς που θέλετε χαλαρές στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η Χαλκιδική είναι ένας προορισμός για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες, για ζευγάρια, για οικογένειες αλλά και για όσους απολαμβάνουν τις διακοπές τους μόνοι τους. Αν λοιπόν έρχεστε για να γνωρίσετε κόσμο, η Άφυτος και η Καλλιθέα και το Πευκοχώρι στην Κασσάνδρα αλλά και η Νικήτη και ο Νέος Μαρμαράς στην Σιθωνία, είναι μάλλον τα πιο ιδανικά μέρη για εσάς, λόγο τις κοσμοπολίτικης περιοχής τους, τα πολλά βραδινά και νυχτερινά μαγαζιά τους αλλά και τα πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας. Πάντα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες σε αυτές τις περιοχές.

Αν όμως προτιμάτε να χαλαρώσετε κάτω από τον καυτό ήλιο απολαμβάνοντας τα τιρκουάζ νερά της Χαλκιδικής χωρίς πολυκοσμία, τα κατάλληλα μέρη βρίσκονται στην δυτική πλευρά της Κασσάνδρας όπως στην περιοχή της Νέας Σκιώνης ή το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, την Σιθωνία ειδικά από την ανατολική πλευρά της χερσονήσου. Η περιοχές όπως η Τορώνη, το Καλαμίτσι και η Ακτή Ελιά είναι ιδανικά μέρη για χαλάρωση και ευεξία.

Όπως και να έχει, όλες οι περιοχές θα μπορούσαν να είναι ιδανικές για εσάς στην Χαλκιδική, αρκεί να έχετε καλή διάθεση, ένα μένετε σε ένα καλό ξενοδοχείο με πολλές ανέσεις για ευεξία και σπα μασάζ, μια κοσμοπολίτικη περιοχή για τις βραδινές σας βόλτες και μια θάλασσα με τιρκουάζ νερά όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τα καθημερινά μπάνια σας.

Translate »