Παραλία καρύδι – Ένας επίγειος παράδεισος

Παραλία καρύδι – Ένας επίγειος παράδεισος

Το Καρύδι είναι μία από της εξωτικές παραλίες της Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδική και ίσως η πιο ωραία παραλίες της Βουρβουρούς. Η άμμος είναι λευκή και τα ρηχά γαλαζοπράσινα νερά της την καθιστούν ως μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Χαλκιδικής. Τα βράχια γύρο από τον κόλπο είναι λευκά και θυμίζουν ένα τοπίο σαν από τις Σεϊχέλες.

Αν και εξωτική, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η παραλία κατακλύζεται από ντόπιους και ξένους τουρίστες που απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην δημοφιλή αυτή παραλία της Σιθωνίας. Λόγο τις τοποθεσίας της και τον περιορισμό του κόλπου από τα βράχια, η θάλασσα είναι σχεδόν πάντα ήρεμη και τα νερά της ζεστά.

Για να φτάσετε εκεί ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο προς την Βουρβουρού της Σιθωνίας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου, στρίψτε μέσα προς το χωριό και κατευθυνθείτε όλο ευθεία μέχρι να δείτε μια πινακίδα που σας καθοδηγεί προς το πολυτελές ξενοδοχείο Ekies all Senses Resort. Μόλις στρίψετε προς το ξενοδοχείο θα δείτε στο μισό χιλιόμετρο προς τα δεξιά σας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και εξωτικές παραλίες της Χαλκιδικής που τα νερά της θυμίζουν τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής.

Translate »