Pet Shop και καταστήματα καλοπισμού κατοικιδίων στην Χαλκιδική

Pet Shop και καταστήματα καλοπισμού κατοικιδίων στην Χαλκιδική

Πήρατε το μικρό σας φίλο μαζί στις διακοπές σας και ξεχάσατε την αγαπημένη τροφή ή θέλετε να του αγοράσετε κάποια λιχουδιά, ένα επιπλέον αντιπαρασιτικό και αναζητάτε κάποια κατάστημα κοντά στο μέρος που κάνετε τις διακοπές σας στην Χαλκιδική? Αν λοιπόν τύχει να χρειαστείτε κάποιο Pet Shop για να αγοράσετε τροφή ή κάποιο αντιπαρασιτικό, υπάρχουν κάποια Pet Shop Καταστήματα στην Χαλκιδική όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Επίσης παρέχουν κάποια από αυτά και υπηρεσίες καλλωπισμού.

Παρακάτω θα δείτε κάποια από τα εύκολα προσβάσιμα Pet Shop στην Χαλκιδική:

1. Νέα Μουδανιά

α) Almapet, βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο όπως έρχεστε από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική, στην Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και προσφέρει τα πάντα που θα χρειαστεί το κατοικίδιο σας. https://www.almapet.gr/

b) Fairytails pet boutique & spa βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο των Νέων Μουδανιών στην Οδό Γεωργίου Παπανδρεόυ 10, και προσφέρει επίσης υπηρεσίες καλλωπισμού, τροφές, πολλά όμορφα παιχνιδάκια για τον μικρό σας φίλο και όχι μόνο.

c) Woof Pet Grooming & Spa Προσφέρει κυρίως υπηρεσίες καλλωπισμού για το μικρό σας ζωάκι στην Παναγία Κορυφίνης 55, στα Νέα Μουδανιά.

2. Άγιος ΜάμαςΆγιος Νικόλαος

το Καραpet και το Pet ShopShop  έχουν 2 καταστήματα με ζωοτροφές, ένα στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Μάμα προς Νικήτη, και ένα κατάστημα πάνω στην κεντρικό δρόμο από την Νικήτη προς τον Άγιο Νικόλαο της Σιθωνίας.

3. Καλύβες Πολυγύρου

το Pet Family βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο από τα Νέα Μουδανιά προς την Νικήτη στο ύψος του χωριού Καλύβες της Χαλκιδικής, προσφέρει ζωοτροφές αλλά και Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

4. Πευκοχώρι

το Pet Shop Άλκης, ίσως το μοναδικό Pet Shop στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το κατοικίδιο σας. Θα το βρείτε πάνω στον κεντρικό δρόμο του Πευκοχωρίου ακριβώς απέναντι από τον Φούρνο του Λεμονή. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες καλλωπισμού.

Translate »