Pet Friendly Ξενοδοχεία

Pet Friendly Ξενοδοχεία

Τι πιο όμορφο να μπορεί κανείς να πάρει μαζί του το αγαπημένο του κατοικίδιο στις διακοπές του. Δεν είναι όμως όλα τα καταλύματα ιδανικά για το κατοικίδιο σας, και αρκετά ακόμη δεν δέχονται κατοικίδια για ευνόητους λόγους. Σίγουρα όμως υπάρχουν ήδη αρκετά στην σημερινή μας εποχή που δέχονται εσάς μαζί με το αγαπημένο σας ζωάκι, αρκεί βέβαια να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει κάποια μεγάλα 5αστερα ξενοδοχεία, υπάρχουν όμως και πολλά άλλα μικρότερα όπου θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας έχοντας μαζί σας το κατοικίδιο σας, όπως και σε πολλά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Χαλκιδική και όχι μόνο.

Το Simantro Resort στην περιοχή Σάνη της Χαλκιδικής είναι σίγουρα ένα από αυτά, αρκεί το κατοικίδιο σας να είναι μικρόσωμο και θα πρέπει όπως και σε όλα τα ξενοδοχεία να το δηλώσετε πριν κάνετε κάποια κράτηση.

Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Acrotel, όπως το Acrotel Athena Pallas, το Lily Ann Beach, το Lily Ann Village και το Acrotel Elea beach έιναι κάποια από τα μεγάλα 5αστερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής όπου μπορείτε να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές έχοντας παρέα το κατοικίδιο σας. Καλές διακοπές!

Δείτε εδώ όλα τα καταλύματα που δέχονται το κατοικίδιο σας

 

Translate »