Adults Only Ξενοδοχεία στην Χαλκιδική

Alia Palace – Πευκοχώρι

To Alia Palace βρίσκεται στο Πευκοχώρι της Κασσάνδρας και απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από παραλία. Έχει απέραντη πανοραμική θέα προς όλο το χωριό και την θάλασσα. Το λεωφορειάκι του ξενοδοχείου σας μεταφέρει στο χωριό αρκετές φορές την ημέρα. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο και το προσωπικό είνια πολύγλωσσο. Με επιπλέον χρέωση παρέχεται λεωφορειάκι για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο (διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο) και στους χώρους θα βρείτε δωρεάν στάθμευση. Πατήστε εδώ για να δείτε τις παροχές του ξενοδοχείου και την διαθεσιμότητα.

Casa Bloo – Ακτή Ελιά

Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται στην Ακτή Ελιάς στην Σιθωνία της Χαλκιδικής και απέχει 5 λεπτά με το αμάξι από την Παραλία της Λαγόμανδρας και το Castello beach. Ο μικρός κολπίσκος απέναντι από το κατάλυμα μαγεύει με το ειδυλλιακό τοπίο του. Ένα μοναδικό μικρό ξενοδοχείο για χαλαρές διακοπές μέσα στο πράσινο με πισίνα και μπαρ για χαλαρά πρωινά και αξέχαστα βράδια. Ιδανικό μέρος για όσους απολαμβάνουν τους χαλαρούς περιπάτους με θέα την θάλασσα και μέσα στο πράσινο. Πατήστε εδώ για να δείτε τις παροχές του ξενοδοχείου και την διαθεσιμότητα.

White Suites Resort– Άφυτος

Το White Suites Hotel Resort προσφέρει 4άστερη διαμονή στην Άφυτο της Κασσάνδρας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 14 δωμάτια, ενώ έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο και καθαριστήριο είναι διαθέσιμες κατόπιν δικού σας αιτήματος. Το  ξενοδοχείο παρέχει επίσης ασύρματο ίντερνετ και κήπο. Το White Suites Hotel Resort προσφέρει χαλαρές διακοπές με θέα προς το απέραντο τιρκουάζ της Αφύτου και μόνο 5 λεπτά από το κέντρο την πλατεία του χωριού. Πατήστε εδώ για να δείτε τις παροχές του ξενοδοχείου και την διαθεσιμότητα. 

Translate »