Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα με θέα θάλασσα- Blue Block Appartments Νέα Σκιώνη

Blue Block Appartments 

Νέα Σκιώνη – Ένα παραθαλάσσιο χωριό για χαλάρωση και ευεξία

Τοποθεσία Διαμερισμάτων

Σε ένα από τα πιο όμορφα μικρά  χωριουδάκια της Κασσάνδρας, την Νέα Σκιώνη, βρίσκονται τα διαμερίσματα Blue Block Appartments. Είναι καλαίσθητα, μικρά διαμερίσματα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, έχουν κουζίνα, ψυγείο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi, μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και σχεδόν όλα έχουν θέα στην θάλασσα.

Είναι τοποθετημένα μέσα στο χωριό και σε σε κοντινή απόσταση από το κέντρο με καταστήματα, μπαρ και ταβέρνες.  Το κτίριο είναι τριώροφο με υπέροχη τοποθεσία και θέα προς την θάλασσα. Εύκολα προσβάσιμα από την Θεσσαλονίκη, περίπου 110 χλμ και μόνο 100 -300 μέτρα προς τις παραλίες.

Τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα και αποτελούνται από ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μπάνιο και σαλό κουζίνα.  Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στον κήπο του καταλύματος. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Περιγραφή δωματίων

Συνολικά 12 δωμάτια:  Studios (~25 τ.μ.), Studios min 3 pax (~27 τ.μ.), Apartments 2 Rooms (~35 τ.μ.).

Στα δωμάτια παρέχονται: κουζίνα (2 ηλεκτρικές εστίες, σκεύη), κλιματιστικό, ντουζιέρα, ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi internet, μπαλκόνι/βεράντα.

Studio (~25 τ.μ.) 2 μονά κρεβάτια, μικρή κουζίνα.

Studio 3 pax (~27 τ.μ.) 3 μονά κρεβάτια, μικρή κουζίνα.

Apartment 2 Rooms (~35 τ.μ.) Σαλόνι με κουζίνα με διπλό καναπέ-κρεβάτι, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο (διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια).

Self-cleaning δωματίων, αλλαγή σεντονιών – 1 φορά την εβδομάδα.

Ανοιχτά όλο τον χρόνο και κατόπιν αιτήματος.

Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά

Η Νέα Σκιώνη βρίσκεται περίπου 110 χλμ από την Θεσσαλονίκη στην δυτική πλευρά της Κασσάνδρας προς το νότιο τμήμα τς Χερσονήσου. Είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό με μικρό λιμανάκι και 3 παραλίες η μία πιο όμορφη από την άλλη. Στην ακτογραμμή της θα βρείτε αρκετά εστιατόρια, ταβέρνες και Beach Bars για όλα τα γούστα. Η παραλίες είναι αμμώδες και οι δύο αριστερά προς το τέλος του χωριού, περιέχουν μερικά χαλίκια, ενώ η τρίτη παραλία προς το τέλος του λιμανιού η παραλία έχει λίγο χαλίκι, αλλά μέσα στα ρηχά νερά της, είναι αμμώδες και ιδανική για παιδιά.

Αξίζει μια βραδινή βόλτα στον παραλιακό δρόμο του χωριού και να γευτείτε τα τοπικά εδέσματα τον λίγων ντόπιων κατοίκων της Νέας Σκιώνης. Τα πιο νόστιμα εδέσματα τα γευτήκαμε στην οικογενειακή και παραδοσιακή ταβέρνα Το Λιμάνι, στο εστιατόριο και Πιτσαρία Galiagria και στο εστιατόριο και ψησταριά Ανεμώνη. Το μπαράκι Island, με την εξωτική του ομορφιά, σας καλεί να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας δίπλα στην θάλασσα. Λίγο πιο κάτω, οδηγόντας προς το Ποσσίδι, το beach bar White Season σας μαγεύει με την καλαίσθητη μουσική του και το μαγευτικό τοπίο του.

Σε απόσταση 10 χλμ περίπου, βρίσκονται τα Ιαματικά Νερά της Αγίας Παρασκευής, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας υπηρεσίας υγείας και ευεξίας. Η Νέα Σκιώνη ενδεικνύεται για χαλαρές διακοπές Όλο τον Χρόνο λόγο των  Ιαματικών Λουτρών και του φυσικού τοπίου της.

Μείναμε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Blue Block Appartments, τοποθετημένα κοντά στο κέντρο του χωριού. Είναι εύκολα προσβάσιμα με το αυτοκίνητο, είναι καλαίσθητα, πεντακάθαρα και ευρύχωρα διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα και απόσταση αναπνοής από το κέντρο. Ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες με φιλόξενους ιδιοκτήτες που λατρεύουν να σας χαρίσουν μια ευχάριστη διαμονή. Για εσάς που δεν ξέρετε που να αφήσετε το σκυλάκι σας, καλά θα κάνετε να το πάρετε μαζί σας, μιας και στο συγκρότημα είναι καλοδεχούμενα να κάνουν διακοπές μαζί σας.

Tel. 6936854518 και 2374071540  

 

Translate »