Τοπικά προϊόντα – Οlive’s Life

Τοπικά προϊόντα – Olive’s Life από το 2018

Η Χαλκιδική είναι ένας μοναδικός τόπος για να προμηθευτείτε γνήσια παραδοσιακά προϊόντα όπως αυτά που γίνονται από το δέντρο της ελιάς. Έκτος από τις ελιές και το ελαιόλαδο, γνωστά και αγαπημένα προϊόντα από ελιά είναι και το σαπούνι, οι κρέμες προσώπου, σώματος και άλλα είδη καλλωπισμού με γνήσιο συστατικό το ελαιόλαδο.

Σε όλα τα πόδια της Χαλκιδικής θα βρείτε καταστήματα με τοπικά προϊόντα, κάποια όμως ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα και νοστιμιά τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε ένα από τα αγαπημένα μας καταστήματα που συχνάζουμε να ψωνίζουμε, το Olive’s Life.

Βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο της Κασσάνδρας, από την δεξιά πλευρά, ερχόμενος από Θεσσαλονίκη και κατεβαίνοντας προς το χωριό Πολύχρονο, λίγο μετά το ξακουστό ξενοδοχείο Kassandra Palace.

Η οικογένεια Καπλάνη

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, γοητευμένη από τις ελιές και το ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της ελιάς, τα αγκάλιασαν ως παραγωγοί, επιστήμονες και πρεσβευτές της ευεργετικής τους αξίας για την ανθρώπινη υγεία.

Η οικογένειά  μεγαλώνει μαζί με τα ελαιόδεντρα στη Χαλκιδική και την Πελοπόννησο, δημιουργώντας από γενιά σε γενιά μια ισχυρή συμβιωτική σχέση μαζί τους.

Σπουδάζοντας στον τομέα της Γεωπονικής Επιστήμης, οι νέες γενιές συνδύασαν αυτές τις παλιές σοφές πρακτικές με την επιστημονική γνώση, ενσωματώνοντας μια πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

Μεγαλωμένοι μαζί με τους ελαιώνες και γοητευμένοι από τη μαγεία της φύσης, μάθανε να εκτιμάμε τον μεσογειακό τρόπο ζωής. Το 2018 αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο στο Πολύχρονο Χαλκιδικής όπου μοιράζονται το πάθος τους με όλους, προσφέροντας τα αγαπημένα τους προϊόντα ελιάς.

Το μοναδικό eshop τους, σας δίνει την δυνατότητα να προμηθεύεστε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο τον χρόνο, σε όποια χώρα και αν βρίσκεστε και ας μην κάνετε διακοπές εκείνη την χρονική στιγμή στη όμορφη Χαλκιδική.

Το όραμα τους

Τα προϊόντα που προέρχονται από τον καρπό της ελιάς έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παρέχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία τόσο στη διατροφή όσο και στην περιποίηση ομορφιάς.

Η κύρια αποστολή τους είναι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους για αυτά τα οφέλη και να κάνουν τους καρπούς αυτού του αρχαίου φυσικού θησαυρού διαθέσιμους σε περισσότερα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Πηγή: www.oliveslife.shop

 

Contact Information/Links

Website:www.oliveslife.shop
FB Page:https://www.facebook.com/olivelifegr
IG Page:https://www.instagram.com/oliveslife.gr/

phone: +30 6944768525
email:info@oliveslife.shop

Αddress: Θέση Ξηροποτάμου 0, Πολύχρονο 63085

Google Maps: https://goo.gl/maps/yTHWTQBuTpfaHyqH7

 

 

Translate »