Παραλία Γλαρόκαβος – Η μπλε λιμνοθάλασσα της Κασσάνδρας

Παραλία Γλαρόκαβος – Η μπλε λιμνοθάλασσα της Κασσάνδρας

Η περιοχή του Γλαρόκαβου είναι από τις πιο φημισμένες περιοχές της Κασσάνδρας. Βρίσκεται περίπου μιάμιση ώρα από την Θεσσαλονίκη και μόλις 3 χλμ έξω από το κοσμοπολίτικο Πευκοχώρι. Ο Γλαρόκαβος συνδυάζει χαλάρωση και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Η παραλία είναι κυρίως αμμώδες, τα νερά ρηχά και σε κάποια σημεία θα βρείτε περισσότερα ψιλά βοτσαλάκια.

Στον Γλαρόκαβο μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας στα Βeach Bar, να ενοικιάσετε ξαπλώστρα και ομπρέλα αλλά και να στήσετε την δική σας ομπρελά λίγο πιο κάτω σε μια πιο ήσυχη γωνιά.

Ολόκληρη η αμμώδες παραλιακή περιοχή μέχρι και το επόμενο χωριό Παλιούρι, κατακλύζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από Έλληνες και ξένους τουρίστες. Μετά τον Γλαρόκαβο ξεκινάνε όμορφοι κολπίσκοι με κρυστάλλινα νερά και περίπου 10 Beach Bar με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες.
Μπορείτε να ενοικιάσετε διαμερίσματα, βίλες αλλά και να μείνετε σε κάποιο πολλών αστέρων ξενοδοχείο στην περιοχή του Γλάρόκαβου, στο ήσυχο χωριό Παλιούρι ή στο κοσμοπολίτικο Πευκοχώρι.

Η περιοχή περιτριγυρίζεται από δάσος με διάφορα κωνοφόρα και πολλά πεύκα. Ιδανικό μέρος για μικρούς και μεγάλους, η περιοχή θα σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές δίπλα σε ένα πανέμορφο ειδυλλιακό τοπίο με κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά και θέα προς την όμορφη Σιθωνία.

Στο Γλαρόκαβο θα βρείτε ένα παιδικό θαλάσσιο πάρκο για τους μικρούς μας φίλους. Στην λιμνοθάλασσα δεξιά συχνάζουν βαρκούλες και σκάφη μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο ιδανικό για περίπατο γύρο από την φυσική πισίνα του..

Translate »