Τι να πάρετε μαζί σας αν πάτε για κάμπινγκ

Τι να πάρετε μαζί σας αν πάτε για κάμπινγκ

Πάτε για κάμπινκ και δεν ξέρετε αν έχετε βάλει όλα τα απαραίτητα πράγματα στο σακίδιο σας? Σε οργανωμένα κάμπινγκ συνήθως θα βρείτε mini shop,τουαλέτες, ντουζιέρες, εστιατόρια κ.α. Καλό θα ήταν βέβαια να φέρετε μαζί σας κάποια σκηνή και τα προσωπικά σας είδη. Πολλά κάμπινγκ διαθέτουν διαμερίσματα, bungalows, τροχόσπιτα και τροχοβίλες. Κάποια πιο μοντέρνα διαθέτουν και glamping.

Αν και οι χώροι των κάμπινγκ καθαρίζονται συνέχεια από το προσωπικό, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και τα δικά σας απολυμαντικά. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας καφέ, ζάχαρη, το μικρό φαρμακείο σας, ένα γκαζάκι για να ζεστάνετε νερό, σακούλες για σκουπίδια, χαρτί υγείας, τον φορτιστή σας για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και ένα φορητό ψυγείο για την ολοήμερη παραμονή σας στην παραλία. Επίσης να έχετε μαζί σας και ένα καλό βιβλίο για να διαβάζετε στην παραλία.

Χρήσιμα είδη κάμπινγκ θα ήταν επίσης σπίρτα, αναπτήρας, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια, απορρυπαντικά πιάτων και ρούχων και μην ξεχάσετε οπωσδήποτε εντομοαπωθητικά προϊόντα και φιδάκια σπιράλ.

Αν και τα περισσότερα κάμπινγκ διαθέτουν mini market και εστιατόρια η snack bars, καλό θα ήταν να έχετε και κάποια έτοιμα γεύματα μαζί σας, κονσέρβες, μπισκότα, φρυγανιές κ.α.

Και μην ξεχάσετε βέβαια τα απαραίτητα αξεσουάρ θαλάσσης, όπως τα μαγιό σας, τα παρεό σας, τα σορτσάκια και τις σαγιονάρες σας. Για τις πιο δροσερές βραδιές του καλοκαιριού, ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια και μια ζακετούλα ας τα έχουμε ρεζέρβα.

Translate »