Ευεξία και χαλάρωση στα Ιαματικά Λουτρά της Αγίας Παρασκευής

Μια μέρα ευεξίας και χαλάρωσης στα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής

Σε απόσταση 120 χλμ από την Θεσσαλονίκη βρίσκονται τα Ιαματικά Λουτρά τοποθετημένα στον οικισμό Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, στην δυτική πλευρά της Κασσάνδρας. Είναι ένα υδροθεραπευτήριο με ζεστά ιαματικά νερά και θέα το απέραντο γαλάζιο της Χαλκιδικής.

Λειτουργεί όλο τον χρόνο και πηγαίνουμε συχνά και τους χειμερινούς μήνες για μια ζεστή απόδραση στην φύση με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Αν θέλετε πραγματική ευεξία και χαλάρωση για το σώμα σας με θεραπευτικές ιδιότητες, καλά θα κάνετε να βουτήξετε στα νερά που πηγάζουν από τα έγκατα της γης και ανακατεύονται με το θεϊκό που βγαίνει από μέσα της.

Χτισμένο πάνω στα βράχια της περιοχής, με εσωτερική και εξωτερική πισίνα, στα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής η θέα γαληνεύει σώμα και νου.

Τα ιαματικά νερά είναι γνωστά για της θεραπευτικές τους ιδιότητες σε παθήσεις δέρματος, οστών, αρθρίτιδας, δισκοπάθειας, αυχενικό σύνδρομο κ.α. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού και απολαύστε μια μέρα γεμάτης χαλάρωσης και ευεξίας σε προσιτές τιμές.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, κοιτάξτε στα αριστερά σας προς την μικρή παραλία κάτω στα βράχια. Φεύγοντας αξίζει να περπατήσετε μερικά μέτρα προς αυτήν και να απολαύσετε μια ακόμα βουτιά στα θαλασσινά ιαματικά νερά που πηγάζουν από την γη.

Έπειτα επισκεφτείτε το παραθαλάσσιο χωριό Νέα Σκιώνη με τα σοκάκια του, την περιοχή της αρχαίας Μένδης στην Καλάνδρα, τα απομεινάρια του Ναού του Ποσειδώνα στο Ποσείδι και γευματίσετε φρεσκότατα θαλασσινά στις ψαροταβέρνες τους.

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Halkidiki Spa

 

 

 

 

 

Translate »