Κρουαζιέρες προς το Άγιο Όρος

Κρουαζιέρες προς το Άγιο Όρος από την Ουρανούπολη

1. Mount Athos Glassbottom Cruise με επίσκεψη στο νησί της Αμμουλιανής

Κάντε μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα γύρω από τις ιερές μονές του δυτικού τμήματος του Αγίου Όρους με το μοναδικό σκάφος Glassbottom στην περιοχή. Συνδυάστε αυτή την εμπειρία με την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής: την Αμμουλιανή.

Την Τρίτη η ξενάγηση σταματά στο κέντρο του χωριού Αμμουλιανή, ενώ την Πέμπτη και την Κυριακή στην παραλία Αλυκές.

Αφού έχετε την ευκαιρία να δείτε 6 από τα 9 μοναστήρια, τραβήξτε μερικές φανταστικές φωτογραφίες καθώς το σκάφος σας περνά από τα πανέμορφα νησάκια Δρένια ή τα νησιά των γαϊδουριών, όπως τα αναφέρουν οι ντόπιοι.

Εξερευνήστε το μαγευτικό νησί της Αμμουλιανής κάνοντας στάση εκεί για 1,5 ώρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε ή να γευματίσετε. Από 25 Ευρώ το άτομο

ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

2. Κρουαζιέρα στα αξιοθέατα της χερσονήσου του Αγίου Όρους

Απολαύστε μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα στη χερσόνησο του Αγίου Όρους, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θαυμάστε τα μοναστήρια κατά τη διάρκεια της περιήγησης και μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τις μοναστικές παραδόσεις αυτής της ιερής περιοχής της ανατολικής ορθόδοξης πίστης.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, δείτε 8 μοναστήρια σε κοντινή απόσταση από το σκάφος, μεταξύ των οποίων η Ιερά Μονή Δοχιαρίου, η Ιερά Μονή Ξηροποτάμου και η Ιερά Μονή Παντελεήμονος, μεταξύ πολλών άλλων. Μάθετε για την ιστορία αυτών των θρησκευτικών τοποθεσιών από τον σχολιασμό του πλοίου. Ανακαλύψτε περισσότερα για τους περιορισμούς εισόδου σε αυτόν τον ιερό χώρο, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη μοναστική ζωή των κατοίκων του.

Εάν είστε τυχεροί, μπορεί επίσης να εντοπίσετε μερικά δελφίνια σε όλη την κρουαζιέρα. Απολαύστε την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της ακτογραμμής και του Αιγαίου Πελάγους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Από 22 Ευρώ το άτομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Translate »