Κρουαζιέρα με ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος

Κρουαζιέρα με ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος με στάσεις κολύμβησης

Εξερευνήστε τους όρμους και τους όρμους στην περιοχή της Χαλκιδικής σε μια κρουαζιέρα με ιστιοφόρο από το Παλιούρι. Κάντε ηλιοθεραπεία και κολύμβηση με αναπνευστήρα σε εκπληκτικές τοποθεσίες και απολαύστε φρέσκα φρούτα, τοπικούς χυμούς και νερό στο πλοίο.

Ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά της ακτογραμμής της Χαλκιδικής σε μια περιήγηση με ιστιοπλοϊκό από το Παλιούρι. Οδηγήστε σε ένα άνετο σκάφος με καλυμμένα καθίσματα. Σταματήστε σε προορισμούς όπως το νησί Κέλυφος, η αμμώδης παραλία Λεμός και μια παραλία στο Καμένο που είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος.

Γνωρίστε τον κυβερνήτη σας στην προβλήτα και ξεκινήστε την ιστιοπλοϊκή σας περιπέτεια. Νιώστε τον άνεμο στο πανί σας καθώς πλέετε προς το νησί Κέλυφος. Πηδήξτε στα κρυστάλλινα νερά και κάντε μια δροσιστική βουτιά. Διατηρήστε την ενέργειά σας με νερό, χυμό και τοπικά φρούτα.

Κατευθυνθείτε στην απομονωμένη περιοχή των Σπαλαθρονήσια και δείτε κατάφυτες ακτές και παραλίες με βότσαλο. Στάση στην παραλία του Λεμού που είναι μια στενή ολίσθηση άμμου που σφηνώνεται ανάμεσα σε γαλαζοπράσινα νερά.

Έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε για να αγοράσετε μεσημεριανό γεύμα σε ένα γοητευτικό παραθαλάσσιο εστιατόριο στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική ή στα Σπαλαθρονήσια. Συνεχίστε προς τους κολπίσκους που βρίσκονται στα νότια του Νέου Μαρμαρά.

Απολαύστε τη θέα στην παραλία του Πόρτο Καρράς και πηγαίνετε για άλλη μια βουτιά σε ένα απομακρυσμένο σημείο στο Καμένο πριν επιστρέψετε στην αφετηρία σας.

Διαβάστε περισσότερα

Translate »