Κρουαζιέρα στη Μπλε Λιμνοθάλασσα της Σιθωνίας

Κρουαζιέρα με μεσημεριανό φαγητό στη Μπλε Λιμνοθάλασσα της Σιθωνίας

Απολαύστε μια τέλεια μέρα γεμάτη διασκέδαση για όλη την οικογένεια στο Blue Lagoon στη Βουρβουρού Σιθωνίας. Κολυμπήστε με αναπνευστήρα και κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά, απολαύστε ένα γεύμα μπάρμπεκιου στο σκάφος σας και ανακαλύψτε τη μαγευτική παραλία των Αλυκών στην Αμμουλιανή.

Πλήρης περιγραφή

Απολαύστε μια διασκεδαστική κρουαζιέρα με σκάφος με γυάλινο πυθμένα από το λιμάνι της Ουρανούπολης στις διάσημες παραλίες της Σιθωνίας και στα νησιά Βουρβουρού και Διάπαρο. Απολαύστε πολλές ευκαιρίες για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα και απολαύστε ένα παραδοσιακό ελληνικό γεύμα μπάρμπεκιου για μεσημεριανό γεύμα.

Επιβιβαστείτε σε σκάφος με γυάλινο πάτο από το λιμάνι της Ουρανούπολης και σαλπάρετε. Περάστε πάνω από τον πιο διάσημο ύφαλο της περιοχής και θαυμάστε τα κίτρινα κοράλλια. Ταξιδέψτε στη δεύτερη χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, και τραβήξτε μερικές φωτογραφίες από τις υπέροχες παραλίες.

Στη συνέχεια, σταματήστε στο Blue Lagoon για 2 ώρες. Κολυμπήστε και κολυμπήστε με αναπνευστήρα στα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου σε βάθος 2 μέτρων. Μετά το κολύμπι και το ψαροντούφεκο, ανανεώστε την ενέργεια σας με ένα μπάρμπεκιου γεμάτο παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, όπως σουβλάκι, ελληνική σαλάτα, τζατζίκι και ψωμί.

Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί και ποτά για τα παιδιά σας με το γεύμα σας, αλλά ενημερώστε τον τοπικό συνεργάτη λίγες μέρες νωρίτερα εάν χρειάζεστε ένα χορτοφαγικό γεύμα. Μόλις φάτε το μεσημεριανό σας, κατευθυνθείτε προς την παραλία Αλυκές στην Αμμουλιανή.

Σταματήστε για 1,5 ώρα για περισσότερες ευκαιρίες κολύμβησης στο λιμάνι της λιμνοθάλασσας ή πιείτε ένα κοκτέιλ σε ένα από τα διάφορα beach bar. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με επιστροφή στην Ουρανούπολη το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα

Translate »