Mount Athos Glassbottom Cruise – με επίσκεψη στο νησί της Αμμουλιανής

Mount Athos Glassbottom Cruise με επίσκεψη στο νησί της Αμμουλιανής

Κάντε μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα γύρω από τις ιερές μονές του δυτικού τμήματος του Αγίου Όρους με το μοναδικό σκάφος Glassbottom στην περιοχή. Συνδυάστε αυτή την εμπειρία με την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής: την Αμμουλιανή.

Πλήρης περιγραφή
Λάβετε μέρος σε μια κρουαζιέρα με ξεναγό στα αξιοθέατα γύρω από τον κόλπο του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική για να δείτε το επιβλητικό δυτικό τμήμα του Αγίου Όρους σε ένα σκάφος Glassbottom. Την Τρίτη η ξενάγηση σταματά στο κέντρο του χωριού Αμμουλιανή, ενώ την Πέμπτη και την Κυριακή στην παραλία Αλυκές.

Αφού έχετε την ευκαιρία να δείτε 6 από τα 9 από τα τοπικά μοναστήρια, τραβήξτε μερικές φανταστικές φωτογραφίες καθώς το σκάφος σας περνά από τα πανέμορφα νησάκια Δρένια ή τα νησιά των γαϊδουριών, όπως τα αναφέρουν οι ντόπιοι.

Εξερευνήστε το μαγευτικό νησί της Αμμουλιανής κάνοντας στάση εκεί για 1,5 ώρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε ή να γευματίσετε.
Απολαύστε τη θέα σε 6 από τις 9 ιερές μονές του Αγίου Όρους και μάθετε για τα μοναστήρια μέσω πολυγλωσσικού σχολιασμού. Περάστε μέσα από το πανέμορφο σύμπλεγμα των νησιών Δρένια και ανακαλύψτε τον ύφαλο της Ουρανούπολης σε ένα σκάφος με γυάλινο πάτο.

Σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα
Δωρεάν ακύρωση: Ακυρώστε έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε αργότερα: Διατηρήστε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ευέλικτα — κλείστε τη θέση σας και μην πληρώσετε τίποτα σήμερα.
Προφυλάξεις για τον covid-19: Ισχύουν ειδικά μέτρα υγείας και ασφάλειας. Ελέγξτε το κουπόνι δραστηριότητάς σας μόλις κάνετε κράτηση για πλήρεις λεπτομέρειες.
Διάρκεια 5 ώρες: Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για να δείτε τις ώρες έναρξης.
ξεναγός
Αγγλικά, Ελληνικά
Περιλαμβάνεται ηχητικός οδηγός
Βουλγαρικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ρουμάνικα
Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Διαβάστε Περισσότερα

Translate »