Κρουαζιέρα με Καταμαράν

Κρουαζιέρα με Καταμαράν και Open Bar

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ιστιοπλοΐας σε αυτήν την ιδιωτική κρουαζιέρα με καταμαράν από τη Νικήτη στην παραλία Καλογριά, το νησί Κέλιφος και πολλά άλλα. Απολαύστε θαλάσσιες δραστηριότητες, μεσημεριανό γεύμα και ανοιχτό μπαρ.

Πλήρης περιγραφή
Χαλαρώστε ή διασκεδάστε σε αυτήν την premium ιδιωτική κρουαζιέρα σε ένα γιοτ με καταμαράν με ανοιχτό μπαρ. Ταξιδέψτε μετ’ επιστροφής από τη Νικήτη στην παραλία της Καλογριάς, στο νησί της Κελυφού και στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ψαροντούφεκο, κωπηλασία ή κάντε ηλιοθεραπεία και απολαύστε ένα μεσογειακό γεύμα.

Ξεκινήστε το ιστιοπλοϊκό σας ταξίδι από το λιμάνι της Νικήτης. Επιβιβαστείτε στο πολυτελές καταμαράν σας για όλη την ημέρα και κατευθυνθείτε πρώτα στην παραλία Καλογριά όπου μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσια σπορ και παιχνίδια απολαμβάνοντας το ανοιχτό μπαρ.

Συνεχίστε στο νησί Κέλιφος, γνωστό και ως νησί της χελώνας, και απολαύστε την ηλιοθεραπεία, το κολύμπι και την εξερεύνηση των υποβρύχιων σπηλαίων ενώ η οικοδέσποινα του γιοτ ετοιμάζει το μεσημεριανό σας γεύμα.

Αφού επαναφορτιστείτε με το μεσημεριανό γεύμα, πλεύστε προς την παραλία του Αγίου Γεωργίου για να απολαύσετε φρουτοσαλάτα, ποτά και μερικές ακόμη στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψετε στη Νικήτη.

Σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα
Διάρκεια 6 ώρες
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για να δείτε τις ώρες έναρξης.
ξεναγός
Αγγλικά
Ιδιωτική ομάδα

Σημείο συνάντησης
Το σημείο συνάντησης είναι ακριβώς μπροστά στη μαρίνα της Νικήτης.

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Translate »