Καταδύσεις για αρχάριους στην Κασσάνδρα

Καταδύσεις για αρχάριους στην Κασσάνδρα

Μπείτε σε έναν νέο κόσμο και ελάτε πιο κοντά στη θαλάσσια πανίδα και χλωρίδα κατά τη διάρκεια ενός εισαγωγικού προγράμματος για τις καταδύσεις. Μάθετε βασικούς κανόνες και εξασκηθείτε στις βασικές δεξιότητες κατάδυσης στα ρηχά, πριν ξεκινήσετε μια καθοδηγούμενη υποβρύχια περιπέτεια με τον εκπαιδευτή PADI σας.

Πλήρης περιγραφή
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος των 3 ωρών, μάθετε τους βασικούς κανόνες σχετικά με τον εξοπλισμό καταδύσεων και εξασκηθείτε στις βασικές δεξιότητες κατάδυσης στα ρηχά, πριν ξεκινήσετε μια μοναδική, καθοδηγούμενη και ασφαλή υποβρύχια περιπέτεια με τον εκπαιδευτή PADI σας. Αποκτήστε την εμπειρία της εξατομικευμένης εκπαίδευσης καθώς καταδύεστε σε μικρές ομάδες των 3 μαθητών ή λιγότεροι. Προχωρήστε με τον δικό σας ρυθμό ενώ συναντάτε νέους φίλους.

Η τοποθεσία κατάδυσης έχει επιλεγεί για τις ιδανικές συνθήκες για αρχάριους και την άφθονη θαλάσσια ζωή. Η περιοχή είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της που εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα, την απουσία ρευμάτων και επικίνδυνων ειδών και την εύκολη πρόσβαση σε ένα πλήθος καταδυτικών τοποθεσιών. Δείτε όλη την τυπική θαλάσσια ζωή στη Μεσόγειο θάλασσα: χταπόδια, θαλάσσιες ανεμώνες, αστερίες, σμέρνες, θαλάσσιοι γυμνοσάλιαγκες (γυμνοκλαδιά) και πολλές ποικιλίες ψαριών που κολυμπούν γύρω σας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους, επομένως δεν απαιτείται άδεια ή προηγούμενη εμπειρία. Παρέχεται όλος ο καταδυτικός εξοπλισμός. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών, γεγονός που την καθιστά μια εμπειρία κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να αποκτήσετε πιστοποίηση PADI, θα έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Το πρόγραμμα PADI Discover Scuba Diving μπορεί να πιστωθεί στο μάθημά σας PADI Open Water Diver, το πιο δημοφιλές και ευρέως αναγνωρισμένο μάθημα αυτόνομης κατάδυσης στον κόσμο.

Περιλαμβάνεται
Μεταφορά από οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Κασσάνδρας στο χώρο κατάδυσης και επιστροφή

Θα λάβετε εξατομικευμένες πληροφορίες παραλαβής σε ξεχωριστό email από τον τοπικό συνεργάτη (ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας)Υποβρύχιες αναμνηστικές φωτογραφίες
Μικρή ομάδα: Περιορίζεται σε 4 συμμετέχοντες

Διαβάστε περισσότερα

Translate »