Ιδιωτική κρουαζιέρα στην Χαλκιδική

Ιδιωτική κρουαζιέρα στην Χαλκιδική

Ζήστε την εμπειρία ιστιοπλοΐας κατά μήκος των ακτών της Χαλκιδικής σε μια μισή μέρα κρουαζιέρα με ιδιωτικό γιοτ στον Τορωναίο Κόλπο από το Παλιούρι. Απολαύστε τον υπέροχο ήλιο και αδράξτε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στη λαμπερή θάλασσα.

 

Πλήρης περιγραφή
Απολαύστε μια ιδιωτική περιήγηση με ιστιοπλοΐα κατά μήκος των ακτών της Χαλκιδικής με ένα γιοτ που αναχωρεί από την Κασσάνδρα. Ανακαλύψτε την όμορφη θέα στον Τορωναίο Κόλπο, με μια στάση για κολύμπι σε μια ήσυχη τοποθεσία.
Επιβιβαστείτε στο γιοτ στη μαρίνα της Κασσάνδρας και ξεκινήστε για μια χαλαρωτική ιδιωτική κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής της Χαλκιδικής. Απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία μακριά από τα πλήθη καθώς απολαμβάνετε την ομορφιά του περιβάλλοντός σας. Ανακαλύψτε τους υπέροχους όρμους του Τορωναίου Κόλπου. Να συνοδεύεστε από έμπειρο πλήρωμα και πλοίαρχο, με αναψυκτικά και φρούτα διαθέσιμα επί του σκάφους.Απολαύστε τον ήλιο καθώς γλιστράτε στα κύματα. Στάση για ένα δροσιστικό μπάνιο σε μια ήσυχη τοποθεσία, μακριά από τα συνηθισμένα τουριστικά σημεία. Στο τέλος της εμπειρίας σας, χαλαρώστε στο ταξίδι της επιστροφής στη μαρίνα της Κασσάνδρας.

Σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα
Δωρεάν ακύρωση: Ακύρωση έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων

Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε αργότερα: Διατηρήστε ευέλικτα τα ταξιδιωτικά σας σχέδια — κλείστε τη θέση σας και μην πληρώσετε τίποτα σήμερα.

Διάρκεια 5 ώρες: Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για να δείτε τις ώρες έναρξης.

Driver: Αγγλικά, Ελληνικά
Ιδιωτική ομάδα
Εμπειρία

Διαβάστε περισσότερα

 

Translate »