Night Clubs Χαλκιδική

Night Clubs Χαλκιδική

Angels

Σε ένα πάλλευκο και άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον, εκεί που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης στη Χαλκιδική, στην πολυσύχναστη Καλλιθέα, στο «πόδι» της Κασσάνδρας, βρίσκεται το αγαπητό σε όλους club Angels. Η χαλάρωση και η διασκέδαση που προσφέρει στους θαμώνες του, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά cocktails και τις dance μουσικές, το κατατάσσουν πρώτο στις επιλογές τόσο των Θεσσαλονικιών όσο και των τουριστών που επιλέγουν τη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Tip: Στα δυνατά χαρτιά του οι guest εμφανίσεις φημισμένων djs.

Spitaki

Ένα από τα πιο φημισμένα open air στέκια της Χαλκιδικής, το Spitaki Cocktail Bar, βρίσκεται στην Καλλιθέα, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, και υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές. Εκτός από τη νησιωτική αισθητική και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, το νεανικό και εκλεκτικό κοινό το επιλέγει για τα super ενημερωμένα και δημιουργικά cocktails του. Tip: Το Spitaki ξεχωρίζει για τους αναγνωρισμένους bartenders που βρίσκονται πίσω από την μπάρα του και τα events με guest djs.

Ahoy

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot summer night clubs στην ευρύτερη περιοχής. Το Ahoy βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης στην Κασσάνδρα, την κοσμοπολίτικη Καλλιθέα, και υπόσχεται να κάνει τις νύχτες σας αξέχαστες κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Χαλκιδική. Ξένες και ελληνικές dance μουσικές επιτυχίες δίνουν το ρυθμό για ένα party που κρατάει μέχρι πρωίας. Από τα decks του κάθε χρόνο παρελαύνουν σημαντικοί djs, ενώ τα events του έχουν αφήσει εποχή. Tip: Διοργανώνει δυνατά events με guest djs και live εμφανίσεις, που μόνο επιτυχημένα μπορούν να χαρακτηριστούν.

Nono

Το Nono είναι ένα από τα καλύτερα clubs της περιοχής με πιστούς θαμώνες που το εμπιστεύονται απόλυτα για τη διασκέδασή τους. Πέραν του προσεγμένου και ατμοσφαιρικού χώρου και του θετικού κλίματος που επικρατεί εδώ, φημίζεται και για τα άκρως επιτυχημένα του events. Tip: Κάθε Πέμπτη διοργανώνει το Prison Stories Dance Show, κάθε Παρασκευή το Greek Fridays με ελληνικές μουσικές και κάθε Σάββατο το Andrianos Live.

Ploton

Η κορυφαία επιλογή διασκέδασης στο Νέο Μαρμαρά και από τις καλύτερες προτάσεις σε ολόκληρη τη Χαλκιδική. Το Πλωτόν έχει κατορθώσει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά όσων αναζητούν το κάτι παραπάνω στη ψυχαγωγία τους από το 1988, όταν και πρωτολειτούργησε. Θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο του οικισμού και θα ενθουσιαστείτε με τον εντυπωσιακό του εσωτερικό χώρο, αλλά και το υπέροχο «μπαλκονάκι» του, που πραγματικά «κολυμπάει» στη θάλασσα. Με το που θα το αντικρίσετε, σίγουρα θα σκεφτείτε πως είναι από τα πιο ρομαντικά σημεία που έχετε δει.

Translate »