Δημοφιλή Beach bars

Δημοφιλή Beach bars

Η Χαλκιδική φημίζεται για τα beach bars της και τις εκπληκτικές παραλίες της. Περιβάλλονται από την καταπράσινη φύση της βορείου Ελλάδος, τα κρυστάλλινα και διαυγή νερά του Αιγαίου πελάγους, αποτελούν ιδανική all day επιλογή για όλο το καλοκαίρι. Διακρίναμε κάποια τόσο στη χερσόνησο της Κασσάνδρας όσο και της Σιθωνίας– και απολαύσαμε στο έπακρο αυτά που μας προσέφεραν: ατελείωτες δροσιστικές και χαλαρές στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο καθώς και αυτά που θα βουλιάξουν το καλοκαίρι από κόσμο στην καρδιά της Χαλκιδικής.

Αυτά είναι τα κορυφαία Beach Bars

Papua

Το beach bar Papua στην Καλλιθέα, έχει κατορθώσει να συμπεριλαμβάνεται στα αγαπημένα όσων επισκέπτονται τη Χαλκιδική.

Η lounge ατμόσφαιρά του σας συστήνει σε ένα σούπερ καλοκαιρινό σκηνικό, ενώ η φιλική διάθεση του προσωπικού αποτελεί λόγο για να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Το ξύλινο bar, τα τραπεζάκια και τα πάσα του είναι ιδανικά για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας snacks, δροσερά ροφήματα, καφέδες ή cocktails.

Anemos Beach Bar

Βρίσκεται στην όμορφη ακτή Σάνη (πρώτο πόδι Χαλκιδικής) δίπλα στο camping Blue Dream. Λειτουργεί από το 1995 και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών. Στο Anemos Beach Bar θα απολαύσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια με δροσιστικά ροφήματα, snacks και cocktails. Οδικώς θα χρειαστείτε να διασχίσετε απόσταση 83 χιλιόμετρων από τη Θεσσαλονίκη.

Molos on the Beach

Στην παραλία της Χανιώτης, ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Χαλκιδικής που βρίσκεται στην Κασσάνδρα, το Molos on the Beach υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές. Με νεανικό κοινό και fun διάθεση εγγυάτε τις πιο διασκεδαστικές διακοπές.

Ναυαγός

Navagos beach bar στο Παλιούρι, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας – Κάθε Σαββατοκύριακο, το beach bar μετατρέπεται σε beach club κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τελικής πτώσης.

Εκτός από καφέ και ποτό μπορείτε να απολαύσετε και μεσογειακή κουζίνα στο χώρο του εστιατορίου, και όχι μόνο….

Γλαρόκαβος

Στην παραλία του Πευκοχωρίου το beach bar Γλαρόκαβος είναι ένα chill out spot, ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εκτός από μια πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει στην πλαζ, σερβίρει snacks, φρουτοσαλάτες, cocktails κ.ά. Φημίζεται και για τα επιτυχημένα happenings που διοργανώνει, όπως live εμφανίσεις αναγνωρισμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Manassu

Μία από τις πιο lounge και δημοφιλείς επιλογές για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, στο “πόδι” της Σιθωνίας.

Το Manassu αποτελεί μέρος της Ακτής Ονείρου, ενός συγκροτήματος που αποτελείται από εστιατόριο, κάμπινγκ, bungalows και ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα.

Στην παραλία σερβίρονται σούπερ δροσιστικά cocktails, γρανίτες (με ή χωρίς αλκοόλ) και γευστικές δημιουργίες από την κουζίνα –burgers και club sandwiches στις best seller επιλογές. Στα συν τα events με live performances εκπροσώπων της ελληνικής, μουσικής σκηνής.

Kohi Beach Bar

Στη χερσόνησο της Σιθωνίας, και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς και διεθνούς φήμης 5* resort Porto Carras, το Kohi beach bar προσφέρεται για άκρως χαλαρές και απολαυστικές στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Οι lounge, nu jazz, pop και soul μουσικές συνοδεύουν τις στιγμές σας εδώ, σε ένα περιβάλλον με πρωταγωνιστή τα καταγάλαναn νερά της βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλίας και των πεύκων που σχεδόν αγγίζουν τη θάλασσα. Χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας και απολαύστε cocktails με φρέσκα φρούτα εποχής, ένα ποτήρι κρασί από τους αμπελώνες του Πόρτο Καρράς, ή κάποιο από τα snacks όπως greek pizza, club sandwich, δροσερές σαλάτες κ.ά.

Translate »